Sprintti alkoi: 16:02

Tässä vaiheessa alkoi “loppupää” hahmottumaan ja siellä oikeastaan jo discussion osuus, johon siis liimaan alkuun tulokset artikkeleista. Samalla voi aloittaa sitten tarinan yhdenmukaistamisen alusta loppuun. Ohjaaja on antanut koko maratooni ajan arvokasta palautetta aukkokohdista. Ilman niiden täyttämistä tarina ei “solju” eikä väitöskirja ole luettava.

Tavallaan minut yllätti kuinka paljon väitöskirjassa hierotaan niitä tuloksi vasten lukijan kasvoja. Samoja asioita käsitellään ainakin kolmeen otteeseen tulosten suhteen: 1) itse artikkelit, 2) tiivistelmä niistä omaan lukuun ja 3) lopussa kun on conclusions osuus. Sitten kun vielä lisätään kuvioon se että kirjoittajalle asiat on itsestäänselviä, niin kyllähän se välillä pistää ihmettelemään että miksi näitä jankataan. Tämä on kuitenkin tiedemaailman tapa ja sitä seurataan. Sillä on syynsä miksi aika on muokannut tämän prosessin ja lopputuloksen sellaiseksi.

Ohjaajan kanssa pidettiin tunnin online palaveri klo 18 alkaen. Keskustelimme paljon työn loppuosuudesta ja tarinan kuljettamisesta sekä naulattiin seuraavat hommat.

Joka tapauksessa nyt alkaa kokonaisuus olemaan runkona kirjoitettu ja alkaa puuttuvien “liimojen” ja sanojen lisääminen pitkin matkaa. Lopuksi sitten lähteet oikeaoppisesti paikalleen, mutta se on asia mitä teen varmaan vielä maratoonin jälkeen.

Sprintti loppui 23:51

 

Advertisements