Sprintti alkoi: 10:30

Eilinen lepopäivä (henkisesti) teki hyvää. Hakkasin polttopuita muutaman motin ja saunoin isäntäperheen kanssa kolme tuntia. Saunoja oli kaksi. Aloitettiin savusaunalla; siinä sujahti pari tuntia. Sitten vaihdettiin saunaa kertalämmitteiseen pihasaunaan; siellä meni sitten ehkä tunti. Samalla juteltiin paljon eri asioista nuoruudenystäväni Miikan kanssa. Oli aivan mahtava välipäivä.

Trello käyttöön

Heti alkuun otin käyttöön Trellon, jotta saan monet eteentulevat asiat muistiin ja järjestykseen. Kaiken maailman kirjoitusvirheitä ja muita juttuja on ziljoona. Ei ne muuten pysy muistissa tai missään järjestyksessä. Olisi pitänyt ottaa heti alusta asti käyttöön. Luin työn ja merkkasin Trelloon löytyneet epäkohdat.

Heureka -hetki

En edes päässyt siihen viimeisen artikkelin tiivistämiseen kun alkoi päässä muodostua tuloksia eli synteesin kautta niitä lukijan kasvolle hierottavia tuloksia.  Alustavat tulokset tuntuu itsestä jotenkin jossain määrin itsestäänselvyyksiltä. Ei ne yleisölle ole, joten siksi ne kootaan artikkelien kanssa väitöskirjaan. Kirjasin tuloksia otsikkotasolla Trelloon.

Sprintti päättyi: 14:40

Advertisements