Kävin välissä lenkillä koska tuntui siltä, että jonkinlainen alustava lukko oli syntynyt. Tekstiä ei tullut. Lenkki oli ihan hanurista. Pari ensimmäistä kilometriä tuntui kuin olisi kivirekeä vetänyt perässä, mutta pikku hiljaa konemainen juoksu lähti rullaamaan.

Sprintti alkoi 16:14

Tavoitteena oli saada edes yhden artikkelin tulokset tiivistettyä. Luin kyseisen artikkelin uudelleen. Sitten alkoi väsyttää 🙂 Pistin pötkölleen ja nukuin pari tuntia. Sen jälkeen pääsin taas vauhtiin eikä lukosta ollut tietoakaan. Tosin tein myös tietoisen päätöksen että nyt pitää vaan tulla tekstiä. Se on temppu jonka joku joskus mainitsi. Sillä (tai näiden temppujen kombinaatiolla) pääsin lukosta yli ja juttua alkoi taas tulemaan.

Overleaf toimii todella upeasti. Ohjaaja on silloin tällöin lisäillyt sinne kommentteja ja kysymyksiä tekstin sekaan. Siihen sitten vaan kirjoittelee “vastauksen” ja tekee fiksaukset. Muistuttaa kovin avoimen lähdekoodin tapaa tehdä asioita. Toimii. LaTeX ei enää ole haaste, senkin kanssa on oppinut tulemaan toimeen.

Kirjoittelin myös sinne tänne muutaman kappaleen lisää sitä mukaa kun oivalluksia tuli.  Seuraavan artikkelin tiivistämistä en viitsinyt enää aloittaa tänä yönä (nyt kello 23:10), mutta luen sen tai pari ennen nukkumaan menoa. Luulisin että saan 1-2 tiivistystä johonkin kuosiin ennen torstain palaveria ohjaajan kanssa.

Tässä välissä sitten tein muutamia viilauksia ja selvittelin taulukkojen sielunelämää overleaf/LaTeX:ssa.

Sprintti loppui: 23:31

Advertisements