Sprintti alkoi 08:32

Aikainen lintu madon nappaa ja toinen hiiri juuston, vai miten se meni. No joka tapauksessa nyt on pohjat lopulta kunnossa ja lähestytään synteesiä. Aluksi aloitin kirjoittelemaan alustavasti artikkelien tulokset yhteen lukuun (juurikaan vielä edistynyt). Samalla sitten poimin sieltä muutamia avainasioita post-it lappuihin. Niistä sitten etsitään ne “helmet” jotka nostetaan esiin.

Pistin twitteriin kuvan “Spin model of the method of operation in the open design community.” artikkelista jonka kirjoitin Pia Tammisen kanssa. Kuvaan oli päässyt lipsahtamaan kirjoitusvirhe 🙂 Ei ollut tarttunut sitten mihinkään haaviin vaikka artikkeli oli mennyt aika monen seulan läpi. Kuva sai vastakaikua ja kommentteja toiselta alan tutkijalta (Hannah Stewart). Hän lupautui antamaan myös palautetta työstä ensi viikolla.

design-spiral

 

Lisäksi määrittelin Maker Movement termin hakkerisukupolvien kautta ja uutena hakkerikulttuurin ilmentymänä. Mainstreamissa menee vähemmällä piruilulla läpi sana “maker” kuin “hacker”, jonka media demonisoi viime vuosituhannella. Tein myös muutamia hinkkauksia siirtelemällä kappaleita parempaan järjestykseen. Sprintti loppui 13:00.

Advertisements