Sprintti alkoi 10:22. Tuli nukuttua oikein kunnon unet.

Työtä silmäillessä tuli mieleen että varmaan maker movement pitää käsitteenä avata, koska se on yhden artikkelin keskeinen elementti hackerspace/makerspace muodossa. Varmaan sellainen kevyt käsittely lienee paikallaan. Kysynpä tänään ohjaajalta kun pidämme online palaverin.

Joka artikkelista tulee kirjoittaa omat luvut joissa niiden päälöydökset – olisiko pari sivua ehdoton maksimi per artikkeli. Näin lyhyesti siksi, että pihvi on artikkeleissa ja jos haluaa perehtyä tarkemmin niin sitten hyppää sinne artikkeliin. Pidempi ei aina ole parempi  ja Keep It Simple Stupid. Pidemmät jorinat ja ajatukset loppuun conclusions and discussions osuuteen.

Tuli lisättyä uusi otsikko Conclusions and Discussions osuuteen: “Freedom of creation”. Vähän kehno, mutta menköön työotsikkona. Siinä avataan hackerspace / makerspace yhteisöjen paikka ja asema innovaatioiden kehtoina. Sopii hyvin työssä siellä täällä vilahtelevaan Makerbot Replicator caseen, joka alkoi NYC Resistor hackerspacesta.

Nyt valmistautua palaveriin ohjaajan kanssa ja tehdä ruokaa sekä käydä pihalla – koko päivä mennyt sisällä. Lopetin sprintin 15:19

Advertisements