Sprintti 4 alkoi 14:30. Nyt on saatu kasaan se mitä ohjaajan kanssa perjantaina sovittiin. Huomenna online palaveri jossa käydään tuotokset läpi sekä katsotaan seuraavat stepit. Niitä silmällä pitäen olen jo muutaman kysymyksen työn keskellä laittanut, eli mielessä on mistä jatketaan.

Malttamattomana lähdin jo kirjoittamaan johtopäätösosuutta niiltä osin kuin tuli mieleen asiat. Lähinnä ne koski 3D tulostuksen alustataloutta, joka on selvästi syntymässä eikä haastajaa ole näkyvissä. Toisin  sanoen mitään überisaatiota ei ole olemassa. Makerbot Industries omasi eväät siihen, mutta loppuiko heidän eväät vai oliko kyseessä vain suunniteltu exit niin sitä en tiedä.

Otin kotiin appear.in yhteyden ja juttelin hetken vaimon ja lasten kanssa. Tässä välissä sitten kävin hakemassa kaupasta lisää evästä klo 18 paikkeilla. Nyt sitten vähän evästä ja takaisin virtuaalisen sorvin ääreen. Ai niin! Isäntäni pukkasi post-it lappuja käteen, joten sekin ratkesi. Kiitos Miikka! Nyt voi laittaa jääkaapin oven ja keittökaappien ovet täyteen “karttoja” asioista.

Advertisements