Aamulla junassa alkuunlähtenyt #tonnillatohtoriksi kamppis on päivän mittaan kehittynyt ja osa “tuotteista” jo myyty vaikkei juttu ole vielä missään joukkoistusalustassa. Vaikka omassa historiassani VR:n kanssa onkin pieniä edelleen käynnissä olevia erimielisyyksiä, niin nyt tuo 1,5 tunnin matka Tampereelta Helsinkiin oli hedelmällinen. Kiitos VR 🙂

Some-testaus – toimisko juttu

Pistin ajatuksen edellisessä postauksessa alkuun ja jakoon Facebookissa ja Twitterissä. Twitterissä muuten kannattaa seurata projektin etenemistä hashtagilla  #TonnillaTohtoriksi. Facebook -sivukin on jo puolimatkassa.

Päivän aikana sain tarjouksen tarpeet täyttävästä kirjoituspaikasta. Mökki ei tosin ole Pirkanmaalla vaan vähän kauempana Asikkalassa, mutta silti vain 1,5h ajomatkan päässä. Ilomielin otin tarjouksen vastaan! Hei upeeta! Mökkisponsori Miikka Ounila lunasti paikkansa kiitos osuudessa.

Tuli heti fiilis että:

Tämä juttu onnistuu vielä ja väitöskirja näkee päivän valon.

Twitterin kautta tuli vinkki tehdä yrityksille suunnattu paketti, jossa pidän väikkärin tuloksista yleistajuisen (hyvä tarkennus) esityksen yritykselle. Aivan loistava ajatus!

Facebookin kautta tuli pari tilausta karonkkalipuista. Tuo karonkka taitaa ehkä vedota naisiin, jotka saavat hyvän syyn laittaa parasta päälle ja osallistua tilaisuuteen, johon harvemmin pääsee osallistumaan.

Jatko

Viikonloppuna lueskelen lisää onnistuneista kampanjoista ja tuumailen oman settini kasaan. Ensi viikolla sitten todennäköisesti mesenaatin kimppuun ja pakettia ulos.

Advertisements